Hengsten- en informatieboekje. 

 

Wegens grote interesse biedt het stamboek  alweer de derde druk  van het PRE hengsten- & stamboek informatieboekje aan. Deze zal ongeveer in Januari 2013 uitgebracht worden en we zijn hard aan het werk om deze datum te halen. lle advertentie mogelijkheden als hieronder omschreven zijn weer mogelijk voor iedereen. Schrijft u zich snel in als u een paard of een advertentie wilt plaatsen.

 

Met dit verzamelwerk van relevante stamboekinformatie zoals dekhengsten, fokkerijen, keuringsuitslagen en aanverwante advertenties komt het stamboek tegemoet  aan  de wens van vele (potentiële) PRE eigenaren.

 

Het stamboek kan zo een tastbare informatiebundel aanbieden die niet alleen voor elke PRE bezitter en liefhebber een aanwinst is, maar ook voor de merriehouder een goede leidraad kan zijn bij de toekomstige hengstenkeuze.

 

Elk jaar kijkt iedereen  vol nieuwsgierigheid uit naar het nieuwe dek- en keuringsseizoen. Een korte impressie van een aantal ter dekking gestelde hengsten, stamboekinformatie, uitleg van pre papieren, keuringen en nog veel meer vindt u in dit boekje .

 

U kunt dit boekje bestellen door op onderstaande link te klikken. Wij wensen u veel leesplezier en een   goed dekseizoen toe!

 

 

____________________________________

 

Adverteren?

 

Wij bieden u de mogelijkheid om uw hengst, fokkerij of bedrijf te adverteren in dit naslagwerk. Uiteraard dient uw hengst aan een aantal richtlijnen van ANCCE te voldoen!

 

Onderaan treft u het inschrijfformulier voor uw dekhengst aan.

Andere advertenties, zoals uw fokkerij en/of ander paarden gerelateerd bedrijf kunt u ons per mail sturen onder vermelding van uw naam en adresgegevens voor de te sturen factuur.
 
 

Tarieven:

 

• Advertentie Hengst zie aanmeldingsformulier 50,00
• PAGINAGROTE Advertentie A5 kleur. 70,00
• Halve pagina A6 liggend (1/ 2 van A5) 40,00
• Achterzijde A5. 150,00  
• Binnen achterzijde A5. 100,00
• Binnen voorzijde A5. 100,00  
Advertentie maat A5 > Hoogte x Breedte 210x148 mm.

Advertentie maat A6 > Hoogte x breedte 105x148 mm.

 

* Voorwaarden:

Advertentie aanleveren in PDF of JPEG format met minimaal 300 DPI resolutie.

 

Voor een advertentie van uw hengst in het boekje: stuur een foto van het paard  naar ons toe samen met het inschrijfformulier per E.Mail. 

Foto van de hengst in Jpeg, min. 300 DPI (Het programmaboekje wordt gedrukt in staand A5 formaat)

 

 

 


 

 

Met vriendelijke groet,

 

Aranka Ouwehand 

Voorzitter
PRE stamboek Nederland

 

 

 

3e druk


2e druk


1e druk