Agenda
 
 
    

Telefonische vergadering klankbordgroep 29 november 20.30 uur
 
 
Uitnodiging voor telefonische vergadering
Op 29 november 2019 om 20:30 uur houdt de "Raad van Advies” van het PRE stamboek te Nederland haar jaarlijkse klankbord vergadering. Deze vergadering vindt telefonisch plaats en u bent van harte uitgenodigd hieraan deel te nemen. 
 
Raad van Advies
Zoals U weet heeft Nederland een eigen PRE dochterstamboek dat alle stamboekzaken voor de PRE’s in Nederland behandelt. Hiernaast heeft het PRE stamboek NL het recht om paspoorten uit te geven conform de Nederlandse en EU eisen. 
Aangezien het PRE stamboek NL is opgezet als een stichting vindt er niet zoiets plaats als een ledenvergadering. Er is dan ook een Raad van Advies (RvA) opgericht enerzijds als klankbord van de PRE eigenaren en fokkers en anderzijds als adviesorgaan en bewaker van de uit te voeren stamboektaken. Vanuit deze rol geeft de RvA gevraagd en ongevraagd advies aan het Nederlandse PRE stamboek. 
 
Jaarlijkse telefonische vergadering voor PRE eigenaren en fokkers
Om de rol van klankbord uit te kunnen voeren wordt jaarlijks door de RvA een vergadering gehouden waar iedere PRE liefhebber, eigenaar of fokker aan kan deel nemen.
 
Om de vergadering eenvoudig toegankelijk te maken wordt deze telefonisch gehouden. De volgende klankbord vergadering zal plaats vinden op vrijdag 29 november 2019 om 20:30 uur. Tijdens deze vergadering kunnen zaken ten aanzien van het stamboek, premiekeuring, apto keuring etc. besproken worden.
 
Kandidaatstelling voor de Raad van Advies 
Ook is het mogelijk om zich kandidaat te stellen voor zitting in de Raad van Advies.  
 
Meer info, meedoen aan de vergadering en/of kandidaat stellen?
Mocht u deel willen nemen aan deze vergadering stuurt u dan s.v.p. een berichtje naar Raad.van.Advies.PRE.Stamboek@Gmail.com
U ontvangt dan een telefoonnummer en inlogcode om op 29 november aanstaande deel te kunnen nemen aan de telefonische bespreking. 
 
Met vriendelijke groet namens de Raad van Advies, Robert van Velzen (voorzitter RvA)
 
        
  
19-11-19 t/m 24-11-19
SICAB Salón Internacional Del Caballo PRE
 
Internationaal kampioenschap van PRE paarden.                                             

Plaats: Fibes - conferentiecentrum
Adres:  Palacio de Exposiciones y Congresos, Fibes - Palacio de Congresos y Exposiciones, Av. Alcalde Luis Uruñuela, 1, 41020 Sevilla, Spanje
   Afbeelding invoegen