Persoonlijke PRE pagina (Zona Privada)
 
Privacybeleid
Sinds 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht voor de hele Europese Unie.  Het PRE Stamboek Nederland en ook ons moederstamboek LG ANCCE in Spanje zijn verplicht onze fokkers en eigenaren te laten zien welke gegevens wij van hen bewaren.   Meer informatie over ons privacybeleid: Privacy beleid (AVG)

Persoonlijke pagina - zona privada
Daarom is er op de website LG ANCCE voor geregistreerde eigenaren en fokkers een persoonlijke pagina. Daar kunt u inloggen en zien welke gegevens er van u bewaard worden. Maar er kan meer. U kunt op deze persoonlijke pagina:
  • uw paardenbestand bekijken en bijhouden. Bijvoorbeeld een PRE uit uw bestand verwijderen vanwege verkoop of overlijden;
  • foto's uploaden van uw paarden (zodat bij de stamboom van uw paard ook een foto staat). 
  • inzicht in inteelt krijgen:
    • zien welk inteeltpercentage uw paard heeft;
    • berekenen welk inteeltpercentage nakomelingen van uw PRE in combinatie met andere PRE's zouden hebben;
  • dekformulieren afdrukken. Zie ook 621 Dekformulieren
 
Inloggen op de zona privada
Na de aanvraag voor een eigenaars- of fokkersnummer, krijgt een brief van het moederstamboek met daarin uw eigen nummer. Met dit nummer kunt u inloggen op de persoonlijke pagina.
 

Ga naar de website van het moederstamboek LG ANCCE. Het adres is www.lgancce.com. Dit is een Spaanstalige website. In de rode balk staat aan de rechterkant een Spaans vlaggetje. Door daar op te drukken, krijgt u de Engelstalige versie. 
 

Scroll naar beneden totdat u links het inlogscherm ziet. 
Hiernaast ziet u hoe dat eruit ziet.

Bij "user/login" vult u uw eigen eigenaars- of fokkersnummer in.   
 
Bij "password" vult u uw wachtwoord in. 
 
Druk vervolgens op "submit".
 
1e keer inloggen
Bij de eerste keer inloggen wordt u doorgeschakeld naar een pagina om een nieuw wachtwoord in te stellen. Bewaar uw wachtwoord goed!

Wachtwoord vergeten
Wachtwoord vergeten? Vul dan uw eigenaars- of fokkersnummer in en druk vervolgens op "Forgot your password?"
 
U krijgt dan per E-mail een nieuw, tijdelijk wachtwoord. Met dit tijdelijke wachtwoord kunt u een nieuw wachtwoord aanmaken.
 
Let op: er wordt een tijdelijk wachtwoord gestuurd naar het mailadres zoals bekend bij het stamboek. Welk mailadres van u bij ons bekend is, kunt op de persoonlijke pagina vinden onder "studfarm data" in het menu.
 
 
Afbeelding invoegenAfbeelding invoegen
 
Vervolgens bent u op uw eigen persoonlijke pagina.
   
 Afbeelding invoegen