Vereniging van het Spaanse paard in Nederland

Naast het PRE Stamboek wat voor de papieren en keuringen  zorgt van uw paard, is er in Nederland ook een vereniging van liefhebbers van Spaanse paarden, genaamd "Vereniging van het Spaanse paard Nederland”.

Het doel van deze vereniging is onder andere de promotie van het Spaanse paard en de PRE als ras onder de aandacht brengen van een breder publiek. Dit gebeurt bijvoorbeeld door met  een showteam tijdens grotere en kleinere evenementen shows te rijden. Dit show team bestaat uit leden van de vereniging.

Verder ondersteunt de vereniging het PRE stamboek Nederland bij haar activiteiten of  indien mogelijk organiseren wij samen een evenement. Zoals bijvoorbeeld de PRE premiekeuring.

Maar dat is niet het enige. De vereniging wil ook vooral een plek zijn waar liefhebbers en eigenaren van een PRE en andere Spaanse paarden elkaar ontmoeten, ervaringen kunnen uitwisselen, gezamenlijk activiteiten ondernemen en van elkaars paarden genieten. Zo wordt er een blad voor leden uitgegeven, worden er clinics georganiseerd, buitenritten etc. Kortom: voor ieder wat wils met alle ruimte om zelf ook iets te organiseren voor andere leden. Uiteraard met steun van de vereniging. 
 
Als stamboek kunnen we u een lidmaatschap van harte aanbevelen! 


Lid worden
Voor het lidmaatschap ontvangt u o.a. een mooi verenigingsblad waar u op de hoogte blijft van de ontwikkelingen binnen de vereniging en andere activiteiten die mede te maken hebben met ons mooie Spaanse paard.

De contributie wordt geheven per kalenderjaar. Bij inschrijving na 30 september wordt de contributie per volgende kalenderjaar geïnd. Het lidmaatschap wordt jaarlijks automatisch verlengd.

Als lid ontvangt u 3x per jaar ons verenigingsblad "Pura Pasion”, maandelijks automatisch onze nieuwsbrief in uw mailbox en wordt u ook per mail op de hoogte gehouden van al onze activiteiten.
Tevens krijgt u als lid korting op inschrijvingen op clinics en andere activiteiten van de vereniging.
 
Zie verder  https://www.verenigingspaanspaard.nl/
 
 Afbeelding invoegen