Adverteren.

Door tegen een geringe vergoeding op onze website te adverteren, steunt u het stamboek en draagt u een steentje bij aan de bekendheid van de PRE in Nederland.

U kunt een advertentie plaatsen voor slechts € 15.— voor 3 maanden. In de categorie "paarden” en/of de categorie "diversen”.

Vul het inschrijfformulier in, voeg 2 of 3 foto's bij en stuurt dit alles per mail naar het stamboek. U krijgt dan van ons een factuur toegestuurd en vanaf de datum van ontvangst van uw betaling plaatsen wij uw advertentie op onze website. Na drie maanden wordt uw advertentie zonder tegenbericht automatisch verwijderd. Wilt u de advertentie met drie maanden verlengen, laat u ons dit dan tijdig weten.

Als adverteerder bent u zelf verantwoordelijk voor de juistheid en volledigheid van uw advertentie. Het stamboek plaatst de door u ingezonden tekst ongewijzigd in de advertentie op de website. Controleer dus zelf nog even of er niet per ongeluk typefouten of iets dergelijks in de door u aangeleverde tekst zijn geslopen. Het PRE Stamboek Nederland draagt voor de inhoud van geplaatste advertenties geen enkele verantwoordelijkheid.

Namens het bestuur onze hartelijke dank ! 
                                                                                                                                                                                                                                  

  formulier verkoop paard .doc